wp537d4997_02.jpg

Woordje van onze Voorzitter.

 

JAARPROGRAMMA 2018

 

Op onze site, bij info algemeen, vinden jullie de Activiteitenkalender voor 2018.

 

Ook in 2018 gaan wij door met onze trainingen in de week en op zondag. Het motto van onze club blijft “lekker lopen of wandelen op maat en nadien een gezellige babbel bij een cappuccino in ons clublokaal Club Italia”.

 

De meer gedreven lopers kunnen vrijblijvend met Noël of Jos G aan wedstrijden deelnemen.

Om de groepsgeest te bevorderen bieden wij naast ons gewoon programma nog wat andere activiteiten aan.

De Paasjogging, onze clubloop 5,10,15 en 20 km, Heppeneert en de Nieuwjaarsjogging blijven zowat de rode draad in ons programma. Onze trainers zullen de trainingsintensiteit aanpassen in functie van deze activiteiten. Natuurlijk kiest ieder lid nog altijd zijn eigen afstand dat hij wil lopen, alsook zijn tempo. Niets moet alles mag en kan.

 

In de plaats van joggen kan men wandelen (iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag op hetzelfde uur als het joggen). Voor meer informatie kan je terecht bij Claudine.

In 2018 worden opnieuw 4 wandelingen georganiseerd, waaraan ook onze joggers kunnen deelnemen en dit zijn onze avond, lente, zomer en herfstwandeling. Daarnaast hebben wij nog een dauwwandeling.

 

In augustus trekken wij er weer een weekendje op uit, dit jaar naar Rurberg, bij Simmerath, midden in het Nationaalpark Eifel, met als thema “De foute party”.

Verder staat nog bowlen, een fietstocht en een daguitstap naar Diest op ons programma.

 

Wij hopen van samen met jullie in 2018 weer vele fijne momenten te mogen beleven.

 

Het bestuur