wpf3064267_02.jpg

 

                                 

Verslag vergadering 19 sept 2018

 

 

Aanwezig:  JPH - Jean K - Bertie B - Linda R - Christian S - Claudine V – J Gielen  - Noel R – Victor M – Jean W

 

Verontschuldigd : JP Mailliard – Brigitte H

 

Aantal leden :  111

 

Evaluatie activiteiten: juni – juli - aug - mei 2018

 

04 jun:  18 deelnemers voor een weekje teambuilding! De door organisator Rene en chef kok Michel gemaakte afspraken werden exact opgevolgd. Lekker eten en drank (ook dank zij enkele dames!) houdt het moraal van de troepen hoog. Na het ontbijt de vlaggengroet. Onder de muzikale begeleiding van een echte trompettist wordt  er de “ Reveille” geblazen. Het zonnetje, een mooie wandeling doet sommige andere ochtendgeluiden snel vergeten. Als verrassing zorgde Claudine nog voor een mooie T-shirt ter herinnering aan een fijne wandelmidweek.  

 

17 jun: 5-10-15-&20 km joggen & wandelen. Mooie opkomst van onze leden met achteraf een lekker pastabuffet. Dank aan Catharina voor de traktatie van een lekker voorgerechtje. Namens het bestuur danken we iedereen die hieraan meegeholpen heeft.  

Zeker een dikke pluim aan Irene voor haar prachtige prestatie bij het joggen.

 

21 juli - Zomerwandeling: ♫♫♫ Want wij zijn de piraten van het bos…♫♫♫ zindert  nog door de bossen van Montenau. Komt het nu door de” Chiro” of de” Scouts”! We weten het niet waar Rene en zijn team de inspiratie blijft halen. Enkele opdrachten tijdens de wandeling werden beloond door een traktatie van Suzanne, Nicole en Helena. Na het steengrillen nog even de stijve spieren losgemaakt met een dansje onder leiding van onze zanger, animator, accordeonist   “ The Real Tony” en dan “♫ busje komt zo♫”  terug naar huis.  

     

15 aug - Heppeneert: 16 km joggen, wandelen of fietsen is niet niks. Blijven bewegen is goed voor lichaam en geest! Bedankt aan iedereen die hiervoor zijn inzet getoond heeft.  Al de helpende handen die hieraan meewerken zijn niet op te noemen, maar vooral denken we terug aan de zelf gebakken koek van Albert, de lekkere BBQ met Griekse salade onder leiding van Mieke en Linda en de traktatie van onze voorzitter als afsluiting van een mooie dag.

 24 aug - Rurberg: 43 deelnemers. Voor de organisatie is dit weekend geslaagd. Jammer voor enkele leden die wegens omstandigheden er niet bij konden zijn. Een ganse groep mensen tevreden stellen is niet gemakkelijk en over sommige dingen zoals het zwembad, de kamers, het eten en het weer hebben we  jammer genoeg geen controle. Waar we wel inzicht in hadden hebben we zo goed mogelijk verwezenlijkt. Onze korte en lange wandelingen (soms zelfs een beetje gevaarlijk voor valpartijen ), de middagmalen  en de afspraken van vertrek en terugkomst zijn prima verlopen.

De avondanimatie verliep eerst wat stroef omdat we een beetje verdeeld waren maar dit werd onderling snel opgelost en onder leiding van DJ Linda hebben we de beentjes los gegooid en de stembanden gesmeerd.  Dank aan jullie allemaal voor deze fijne samenwerking.

  

15 sept – Fietstocht: Bertie en Rik hadden zo’n goede opkomst ( 35 deelnemers ) niet verwacht. Een (voor velen) onbekende route bracht een gans peloton naar het stationnetje van As. Onze begeleider Rik heeft ons een beetje op de hoogte gebracht van de plannen van onze mooie “Connectterra”. Alles prima verlopen, gaan we zeker nog eens doen!

 

Geplande activiteiten sept – okt – nov - dec  2018

 

13 okt: bezoek Diest: zaterdag laatste verkenning. Het beloofd een mooie uitstap te worden. Infoflash met inschrijving komt er aan.

 

11 nov: Herfstwandeling: Onder leiding van Jean en Berthie gaan we +/- 8 km wandelen in de mooie omgeving van “ Schinnen”

 

16 dec: Kerstfeest:  nog ver af maar Harmoniezaal Opgrimbie is gereserveerd. Onze al meer verfijnde koks zullen voor het menu zorgen. è info volgt later

 

30 dec: Sylvesterloop: Joggen en wandelen met een hapje en een natje achteraf.

 

Extra:

Op onze mail over de wet op de Privacy zijn er van onze leden geen reacties gekomen.

 

Zorgcentrum Mané  Maasmechelen biedt zijn diensten aan voor personen met een beperking en/of een niet-aangeboren hersenletsel.   

Samen met de boekenverkoop van Rik schenken we de opbrengst van onze collecte aan deze zorgbehoevende mensen.

Dit is geen verplichting maar deze mensen hebben het nodig en elke gift geeft persoonlijk voor iedereen een heel fijn gevoel.   

 

 Groeten,

Het bestuur