wpf3064267_02.jpg

 

Verslag vergadering 04 okt 2017

 

Aanwezig:  JPH - Jean K - Bertie B - Linda R - Christian S - Claudine V - Victor M -  Gielen J - Roumans N

Brigitte H - JPM - Jean W  

 

Vorig verslag : verslag van 01 aug 2017 : goedgekeurd

 

Aantal leden : 117

 

Evaluatie activiteiten: aug - sep  2017

 

15 aug – Heppeneert: 16 km joggen of wandelen: evaluatie van vorige jaren leerde ons om dit jaar verandering te brengen en af te stappen van het vaste parkoers over de harde fietsweg naar Heppeneert. Op de  bestuursvergadering werd besloten om zowel voor

het joggen als het wandelen over te stappen naar een andere route. Onwetend over de voorafgaande voorbereiding(en) hebben sommige leden zich

hiervoor een beetje zorgen gemaakt. De instapplaatsen en timings waren echter prima uitgekiend zodat iedereen zijn ding kon doen.

Om de dag af te sluiten heeft René voor een lekkere BBQ gezorgd en onder het bewind van Mieke Ramandino hebben vele helpende handen er een lekkere Griekse salade bij getoverd.

Een lekker ijsje als afsluiting werd getrakteerd door onze voorzitter Jean-Pierre. Bedankt aan iedereen voor het slagen van deze mooie dag!

 

18 aug – Wandelweekend Hillscheid: het culinaire viel wat tegen maar de ligging van het hotel met voor elk een mooie kamer maakte veel goed.

Dat iedereen deelneemt aan de wandelingen, spelletjes en quiz is een plezier voor de organisatie.

Iedereen, zelfs de door Georges gemaakte mascotte ‘Bella de Koe’ was tevreden. De poetsvrouw zal nooit meer vergeten dat er ’s morgens tussen licht en donker van deze beesten op haar terras kunnen verschijnen.

Dankzij jullie was dit een geslaagd wandelweekendje.

Eerdaags worden jullie op de hoogte gebracht over ons weekendje 2018. Het ziet er weer leuk uit!!!    

 

16 sept – Ezelwandeling met bezoek aan brouwerij van Wilderen: De enige dag van de week dat de zon scheen! Was dit een verdienste voor ons of voor de ezels.

Opvallend was dat er bij de Maaslandse Jog & Wandelclub vele echte dierenvrienden zitten. Sommigen lieten hun diertje niet meer los. Enkelen willen zich zelfs  zo’n ‘Rasta’ kapsel aanmeten.

Goedgetrainde bourgondiers kan je in een brouwerij, alkoolstokerij niet veel meer leren maar ’t Skokkelpjaad  deed voor velen de fantasie op hol slaan.

Voor vele mannen zijn de verwijten alsof ze veel rommel hebben nu volledig van de baan.

   

Geplande activiteiten:  okt - nov -dec  2017

 

14 okt: Bezoek Jezuietenberg + wandeling: Onder leiding van Claudine. Vergeet niet in te schrijven en te storten voor uiterlijk 9 okt. 

 

11 nov: Herfstwandeling: Organisatie door Jean en Bertie. Deze gaat door in Cadier en Keer, gelegen tussen Maastricht en Margraten. Infoflash volgt weldra 

 

17 dec: Kerstfeest: de chef-koks in spé onder leiding van opper chef Michel willen samen met de hulp van al de bestuursleden jullie een lekker kerstdiner aanbieden! Info volgt later. 

 

Etra: Onze inzameling voor de Warmste Week loopt bijna ten einde. Noël is er volop mee bezig zodat onze collecte aan een goed doel besteed wordt.   

 

Laatste nieuwtjes vind je op onze website: http://www.maaslandjoggers.be/